Aktuálně zpracováváme 20 plánů odpadového hospodářství

V letošním roce připadla povinnost většině měst a obcí zpracovat plán odpadového hospodářství na období 2017 – 2026. Naše společnost se specializuje na Jihomoravský kraj, v roce 2015 byla tvůrem POH JMK 2016 – 2025. Je to naší velkou předností, POH zpracováváme na základě naší metodiky, resp. metodiky, dle níž je zpracován i POH JMK.

Aktuálně zpracováváme POH pro tyto města a obce:

Jihomoravský kraj: Bílovice nad Svitavou, Blansko, Břeclav, Bzenec, Dubňany, Hodonín, Ivanovice na Hané, Kozlany, Kuřim, Kyjov, Mikulov, Mutěnice, Rousínov, Svatobořice-Mistřín, Těmice, Velké Bílovice, Veselí nad Moravou, Vnorovy a Vracov

Liberecký kraj: Frýdlant

Naše společnost má dlouholeté zkušenosti.

V případě zájmu jich využijte, oslovit nás můžete na kontaktních e-mailech a telefonech (viz záložka Kontakty).

 

S čím vám můžeme pomoci?

Pro Vaše projekty v oblasti životního prostředí a obnovitelných zdrojů energie nabízíme zpracování ekonomických a finančních analýz.

Chci vědět více

Vypracujeme plány odpadového hospodářství, studie, posudky a analýzy k Vašim projektům. Ve spolupráci s vysokými školami provádíme i výzkum v této oblasti.

Chci vědět více

Nabízíme komplexní posouzení stavu oběhového hospodářství a jeho implementace v odpadovém hospodářství Vaší firmy formou nezávislého auditu.

Chci vědět více